Mengenali Pasangan Anda Adalah “Kasanova”

1. Di awal perkenalan, si dia menjadi insan yang paling mulus. Apa sahaja yang anda mahu semuanya akan di penuhi. Namun harus di ingat semua itu hanya mampu bertahan tidak lebih sebulan. Sedikit demi sedikit si dia akan menunjukkan taringnya.

2. Sentiasa kemas dan perwatakannya seperti berada, tetapi sebenarnya poket kosong. Kalau ada pun cuma untuk buat pelaburan memikat anda di awal perkenalan kemudian duit anda pulalah jadi mangsa.

3. Lelaki kasanova tidak pernah patuh pada janji, perhatikan sahaja setiap kali anda keluar dating. Siapa yang akan sampai dahulu?

4. Sering beri pelbagai alasan apabila kesilapannya dapat dikesan. Lebih jelas lagi dia juga sering mempersalahkan orang lain atas kesalahannya sendiri.

5. Mementingkan kekemasan diri. Pakaian yang dipilih juga bukan calang-calang jenama. Maklumlah ingin memikat ramai mangsa.

6. Baru kenal tidak sampai seminggu sudah berani mahu sentuh-sentuh di bahagian yang sensitif. Sengaja mahu menggoda anda untuk pergi lebih jauh.

7. Apabila keluar dengannya, dia selalu tunjuk “macho” di hadapan anda Ada masanya dia akan menegur perempuan lain dengan ramah di depan anda. Kononnya mahu buktikan pada anda si dia tidak curang di belakang anda. Tetapi dia memang peramah dengan semua orang.

8. Selepas sebulan berkawan, si dia berani minta wang untuk di pinjam. Tanpa sengan silu si dia memintanya daripada anda. Alasan yang diberikan untuk meminjam itu memang bernas dan logic, dan silap-silap hari bulan anda akan termakan dengan kata-kata manisnya.

9. Lelaki kasanova biasanya mempunyai paras rupa yang agak tampan. Sebab itulah perempuan muda cair dan jadi mangsa. Jangan mudah percaya pada wajah tetapi percayalah pada hati.

10. Jarang bercerita tentang keluarganya, apatah lagi mahu membawa anda berjumpa ibu bapanya. Ini sememangnya perkara yang sering berlaku. tetapi harus ingat, ada kalanya mereka ada mengajak tetap ajak-ajak ayam sahaja.

Apa Kata Anda

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Face Book SSA

Artikal Terbaru

5 Artikel Popular

Novel Pilihan

Ruangan Iklan

  • Promote Our Blog