Tanda-Tanda Pasangan Anda Curang


1. Layanan Dingin-  Dia enggan atau lambat membalas SMS dan panggilan anda atas alasan 'sibuk'.

2. Pemarah/Mencari Salah-  Kesalahan kecil diperbesar-besarkan sehingga berlaku konflik dan kemudian menggelak perbualan terus meninggalkan anda keseorangan tertanya-tanya.

3. Alasan Tidak Logik- Dia enggan meluangkan masa dengan anda dan sanggup keluar bersendirian atau bersama teman-temannya ke tempat lain tanpa anda.

4. Berahsia - Tidak seperti dulu, kini dia gemar berbuat sibuk, diamkan diri, dan termenung.

5. Panggilan Misteri - Kerap dengan urusan kerja - overtime, outstation, kecemasan dan menemani boss katanya. Perbualan telefon dengan si pemanggil dibuat tidak ketika anda disisi, berbisik dan singkat jawapannya.

6. Penampilan Berubah - Lain tingkah-lakunya, semakin bergaya, wangi, rapi, sering keluar malam dan rambut/misai kemas dijaga selalu.

7. Masaalah Duit - Tidak mempunyai bajet yang cukup untuk anda berdua atau keluarga (bagi yang berkahwin), minyak kereta sering habis dipakai, pelbagai alamat email, sering memadam caller ID, hutang kredit kad di luar pengetahuan anda, dan bil/resit misteri restoran atau hotel terjumpa.

8. Kemesraan Hilang - Dia tidak lagi berminat untuk duduk bercerita/mendengar isu remeh, tiada kata- kata manis, gurauan dan tidak bermanja seperti dahulu.

9.Teman-Teman Lari - Kawan baiknya menghindari anda seperti lari dari disoal siasat dan rasa bersalah terhadap anda bila bertembung.

10. Naluri - Tiba- tiba anda mengesyaki sesuatu yang tidak kena tetapi tiada bukti atau petanda sahih. Perhubungan anda berdua semakin lama semakin rengang.

Apa Kata Anda

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Face Book SSA

Artikal Terbaru

5 Artikel Popular

Novel Pilihan

Ruangan Iklan

  • Promote Our Blog